Biografie

Mario is reeds op zeer jonge leeftijd in aanraking gekomen met muziek.

Op 7-jarige leeftijd is hij lessen gaan volgen bij de plaatselijke fanfare ‘Heikant’ te Heikant. Ook de Zeeuwse muziekschool te Hulst heeft hij met goed gevolg geheel doorlopen, met als vervolg de vooropleiding van het conservatorium.

Tijdens de muziekschoolperiode heeft Mario regelmatig deelgenomen in verschillende samenspelgroepen en verenigingen in uiteenlopende bezettingen. Ook deelname aan regionale concoursen was een regelmatig terugkerende gebeurtenis in deze periode. Naar aanleiding van de behaalde resultaten op deze concoursen werd Mario uitgezonden, als vertegenwoordiging van de Zeeuwse KNFM afdeling, naar de Nederlandse kampioenschappen in zowel de HaFaBra-, als Druma afdeling, waarbij uitmuntende resultaten werden behaald.
Ook Het spelen in een Allround Coverband Tricity voor feesten en partijen is Mario zeker niet vreemd geweest, van na de middelbare school zijn er veel feesten door heel de regio geweest waar de muzikale ondersteuning dan ook werd verzorgd.
Vanaf 2013 opgericht Pop/Rock Coverband What’s The Name….. Waarbij muzikaal een andere weg is ingeslagen ten opzichte van voorheen. What’s The Name….. is een gezellige club vrienden waarbij we samen genieten van lekkere muziek en een feestje bouwen bij ieder optreden. Muziek is beleven Muziek is Passie en dat doen we dan ook met veel plezier.
In de tussentijd zijn er wat aanpassingen geweest en gaan zijn we verder gegaan onder de naam SuZtain maar zeker met dezelfde passie binnen de groep waarbij muziek een herkenning moet zijn en plezier moet geven.

Hij heeft slagwerklessen bij de showbands ‘New Adventure’ uit Terneuzen en ‘De Zwaluw’ uit Sluiskil gegeven. Deze twee verenigingen spelen zijn samen onder de naam Music & Rhythm verder gegaan. Door het steeds meer tijd steken in Passion4Drums is hij na een tijdje hiermee gestop om zich volledig op Passion4Drums te kunnen concentreren. tevens was Mario tot 2008 spelend lid van Muziekvereniging ‘Heikant’ uit Heikant, en ook bij verschillende andere verenigingen als invaller.

Chat openen
Neem contact op ....
Hoi, waarmee kan ik helpen